Ekra Gassebol Frykerud Värmland Sverige Europa Tellus Vintergatan Universum

Start
Uppåt

 

 

 

Torsdag

Torsdag var planerat som vilodag. En del behövde det mer än andra efter onsdagens grillkväll. Boel  och jag gjorde en kortare tur på morgonen. Sedan hade vi tänkt vara  med på eftermiddagens teknikkurs. Den blev  lite improviserad, eftersom de flesta ledarna inte hade vaknat då. Men Öystein gjorde en bra insats och det var trevligt.

Efter det testade Boel och jag om eskimåsvängen satt som den skulle. Det gjorde den. Bildbevis bifogas! Det känns skönt att kunna säga att man rollat i "Ishavet". Fast med min fina jacka så blev jag ju inte ett dugg våt (nästan).

Boel rollar och blir så glad

Malin rollar

På kvällen höll Magnus Fischer föredrag och visade bilder från sin paddeltur runt Skandinavien. Det var ett mycket bra och roligt föredrag.

Vi har också konstaterat att i Norge är det standard med vänsterpaddlar, vilket ställde till det för Kalle som hade hyrt kajak och paddel. Han fick således träna sig i att paddla bakvänt. Vi funderade på varför det var  så, men förmodligen är det bara en slump. Den som importerade kajaksporten till Norge hade en vänsterpaddel, sen har alla andra gjort likadant, eller? Värt att tänka på om man skall hyra kajak i Norge.